POSAO ZA NAJBOLJE STUDENTKINJE: Ministar Mali poželeo dobrodošlicu diplomiranim ekonomistkinjama u Ministarstvo finansija Postavite komentar

Novosti online

08. 03. 2021. u 19:03

SINIŠA Mali, Ministar finansija danas je poželeo dobrodošlicu mladim diplomiranim ekonomistkinjama koje od danas rade u Ministarstvu finansija.

– Ovo je jedan primer simbol davanja šanse mladima, dakle, naša želja je bila da zajedno sa Ekonomskim fakultetom, najboljim studentima koji su izrazili želju, da rade u Ministarstvu finansijato i omogućimo- Rekao je Mali tom prilikom.

– Poželeli smo dobrodošlicu mladim diplomiranim ekonomistkinjama koje od danas rade u Ministarstvu finansija. Srećno! Naredni konkurs na Ekonomskom fakultetu će biti krajem marta- napisao je ministar na svom Instagram profilu.

Preuzeto sa: https://www.novosti.rs/vesti/drustvo/972807/posao-najbolje-studentkinje-ministar-mali-pozeleo-dobrodoslicu-diplomiranim-ekonomistkinjama-ministarstvo-finansija


Ako želite najnovije informacije o obrazovanju, posetite facebook grupu: Prosvetni radnici Srbije.


Pametna škola – Pametno opremite Vašu školu ili vrtić

Pametna škola je na osnovu dugogodišnjeg iskustva iz velike ponude izdvojila proverene i testirane uredjaje ili usluge za Vašu školu ili vrtić :


Automatsko muzičko školsko zvono je potpuno automatizovani sistem koji zvoni po rasporedu zvonjenja škole. Monitori, koji su postavljeni u hodnicima škole, prikazuju informacije o tačnom vremenu, datumu, vremenu koje je preostalo do završetka odmora ili časa, ime škole, logo, kontakt informacije, pokretne poruke dobrodošlice, obaveštenja i druge informacije. Na svakom odmoru izmedju časova automatsko školsko zvono pusta pažljivo odabranu muziku …Program za računovodstvo u školi:

  • Program koji je u potpunosti prilagodjen potrebama škola i vrtića.
  • Program koji je jednostavan za korišćenje i modularan, tako da informatička pismenost korisnika skoro da uopšte nije potrebna.Ako imate pitanje u vezi nekog proizvoda ili usluge koje nudimo pošaljite na upit i mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku:

Unesite Vašu e-mail u oba polja kako bi Vam odgovorili (obavezno)

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *