STUDENTI EKONOMIJE NASTAVLJAJU SA POBEDAMA: Najbolji u procenama akcija Postavite komentar

B.B.

02. 03. 2021. u 12:25

STUDENTI Ekonomskog fakulteta u Beogradu, nastavljaju sa pobedama. Na trećem lokalnom takmičenju “CFA Research Challenge” u organizaciji “CFA Society Serbia” osvojili su prvo mesto i obezbedio plasman na takmičenje Južne Evrope.

U timu “White Rock” bili su Anastasija Lončarević, Aleksa Antić, Jovana Parežanin, Vojin Rodić i Irena Remović, uz akademskog mentroa prof. dr Dragana Lončara i Nikola Marković, kao industrijskog mentora.

Tema takmičenja bila je procena vrednosti akcije akcionarskog društva NIS i preporuke da li akciju treba kupiti, prodati ili zadržati. Reč je o prestižnom nadmetanju iz oblasti fundamentalne investicione analize. Ove godine zbog pandemije, ali i bezbednosti svih učesnika, takmičenje je održano online.

– Mnogo smo naučili i imali priliku da se oprobamo u proceni vrednosti važne i velike kompanije, kao što je NIS – kaže Anastasija Lončarević. – Analizirati pojedinosti i detalje ovako zahtevne industrije iziskivalo je mnogo vremena i rada, a svakako ne bi bilo moguće bez naših mentora koji su nam bili podrška tokom trajanja takmičenja. Nadamo se da ćemo opravdati ukazano poverenje da Srbiju i fakultet predstavimo na regionalnom takmičenju.

Regionalno takmičenje biće održano 13 i 14. aprila na kome će svoje znanje pokazati ekipe sa 50 fakulteta iz EMEA regiona – Evrope, Srednjeg istoka i Afrike. Drugo mesto takođe je pripalo timu Ekonomskog fakultata “Youth Capital”, u sastavu Stefan Milić, Lenka Baltić, Sanja Milenković i Ognjen Milošević, koji su predvodili mentori dr Irena Janković i Aleksandar Veselinović.

Preuzeto sa: https://www.novosti.rs/vesti/drustvo/970507/studenti-ekonomije-nastavljaju-pobedama-najbolji-procenama-akcija


Ako želite najnovije informacije o obrazovanju, posetite facebook grupu: Prosvetni radnici Srbije.


Pametna škola – Pametno opremite Vašu školu ili vrtić

Pametna škola je na osnovu dugogodišnjeg iskustva iz velike ponude izdvojila proverene i testirane uredjaje ili usluge za Vašu školu ili vrtić :


Automatsko muzičko školsko zvono je potpuno automatizovani sistem koji zvoni po rasporedu zvonjenja škole. Monitori, koji su postavljeni u hodnicima škole, prikazuju informacije o tačnom vremenu, datumu, vremenu koje je preostalo do završetka odmora ili časa, ime škole, logo, kontakt informacije, pokretne poruke dobrodošlice, obaveštenja i druge informacije. Na svakom odmoru izmedju časova automatsko školsko zvono pusta pažljivo odabranu muziku …Program za računovodstvo u školi:

  • Program koji je u potpunosti prilagodjen potrebama škola i vrtića.
  • Program koji je jednostavan za korišćenje i modularan, tako da informatička pismenost korisnika skoro da uopšte nije potrebna.Ako imate pitanje u vezi nekog proizvoda ili usluge koje nudimo pošaljite na upit i mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku:

Unesite Vašu e-mail u oba polja kako bi Vam odgovorili (obavezno)

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *