Vakcinu protiv korone primilo više od 36.500 prosvetara Ostavite komentar

DRUŠTVO Autor:Beta 26. Feb. 202108:40

Vakcinu protiv koronavirusa do sada je primio 36.571 zaposleni u obrazovnom sistemu Srbije, od vrtića do fakulteta, prenela je Politika u današnjem izdanju.

Prema navodima lista, vakcinisano je 2.338 radnika predškolskih ustanova, 15.613 zaposlenih u osnovnim školama, 9.589 srednjoškolskog nastavnog i nenastavnog osoblja i 8.518 zaposlenih u visokom obrazovanju.

Dodaje se da je prema poslednjim podacima Ministarstva prosvete, u predškolskim ustanovama virusom je inficirano 58 dece od 224.000, odnosno 314 od 30.200 zaposlenih.

U osnovnim školama je od 524.000 đaka inficirano njih 978, a u srednjim školama 817 od 245.000 učenika.

Pruzeto sa: https://nova.rs/vesti/drustvo/vakcinu-protiv-korone-primilo-vise-od-36-500-prosvetara/


Ako želite najnovije informacije o obrazovanju, posetite facebook grupu: Prosvetni radnici Srbije.


Pametna škola – Pametno opremite Vašu školu ili vrtić

Pametna škola je na osnovu dugogodišnjeg iskustva iz velike ponude izdvojila proverene i testirane uredjaje ili usluge za Vašu školu ili vrtić :


Automatsko muzičko školsko zvono je potpuno automatizovani sistem koji zvoni po rasporedu zvonjenja škole. Monitori, koji su postavljeni u hodnicima škole, prikazuju informacije o tačnom vremenu, datumu, vremenu koje je preostalo do završetka odmora ili časa, ime škole, logo, kontakt informacije, pokretne poruke dobrodošlice, obaveštenja i druge informacije. Na svakom odmoru izmedju časova automatsko školsko zvono pusta pažljivo odabranu muziku …Program za računovodstvo u školi:

  • Program koji je u potpunosti prilagodjen potrebama škola i vrtića.
  • Program koji je jednostavan za korišćenje i modularan, tako da informatička pismenost korisnika skoro da uopšte nije potrebna.Ako imate pitanje u vezi nekog proizvoda ili usluge koje nudimo pošaljite na upit i mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku:

Unesite Vašu e-mail u oba polja kako bi Vam odgovorili (obavezno)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *